Utbud

Upplev delikatesser från Betsy Sandberg med alla dina sinnen

betsysandberg

Praliner & choklad
Vi erbjuder många olika sorter av godsaker. Förutom chokladpraliner och tryfflar gör vi också bland annat mandelmassa, hasselnötsnougater, kolor och marmelader. Vi utvecklar hela tiden sortimentet för att hitta nya spännande smakkombinationer att komplettera de gamla favoriterna med. Inför jul, påsk och Alla Hjärtans Dag har vi självklart ett speciellt sortiment.
Se vårt ordinarie utbud.

08
Chokladprovning

Chokladprovningar kan utföras på många olika sätt. Betsy Sandberg utformar provningar utifrån olika gruppers önskemål. Antingen i vår fabrik eller så kan vi komma hem till er. Kontakta gärna oss så ska vi försöka ge er en härlig chokladupplevelse. Vi rekommenderar även gärna vilka drycker som passar till olika chokladbitar och praliner.

10
Presentaskar
Vi erbjuder presentaskar i olika storlekar och varianter för varje tillfälle.Guldaskarna är packade med en blandning av mörk och ljus choklad. Tryfflar, hasselnötsnougater, kola och mandelmassa. Vi har också ett stort antal transparenta askar som är komponerade efter olika teman, till exempel ”Mörka”, ”Ljusa”, ”Dessert”, ”Kaffe” och ”Mors”. Dessa varieras med årstid och tillfälle. Vi kan även plocka ihop en personlig kombination, som passar dig.